Davd Dam uit Zwolle schittert bij The Voice: vier coaches draaien voor hem.
Volledig scherm
Davd Dam uit Zwolle schittert bij The Voice: vier coaches draaien voor hem. © RTL

David (27) uit Zwolle schittert in The Voice, maar ziet optreden totaal overschaduwd worden

David Dam uit Zwolle schitterde vrijdagavond in The Voice of Holland: alle vier de coaches draaiden voor hem terwijl hij het nummer ‘Iris’ van Goo Goo Dolls aan het zingen was. Zijn optreden werd echter totaal overschaduwd door het nieuws dat er sprake zou zijn van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik bij The Voice. De Zwollenaar wil er niet veel over kwijt. 

0 reacties

 1. Hendrik (54) krijgt werkstraf vanwege hetze tegen Zwolse wethouder en ambtenaar: ‘Uitermate ernstig’
  PREMIUM

  Hendrik (54) krijgt werkstraf vanwege hetze tegen Zwolse wethouder en ambtenaar: ‘Uitermate ernstig’

  Een Zwollenaar die zijn zin niet kreeg bij de afhandeling van een klacht tegen de gemeente heeft bijna twee jaar lang Jan en alleman bestookt met e-mails, waarin hij voormalig wethouder Klaas Sloots en een klachtenfunctionaris van de gemeente beschuldigde van fraude, valsheid in geschrifte en plichtsverzuim. ,,Ongehoord’’, noemde de politierechter in Zwolle het gedrag van de 54-jarige Hendrik van E. uit Zwolle.
 2. ‘Peaky Blinders’ op motoren: stijlvolle bikers in Zwolle en Kampen voor het goede doel
  PREMIUM
  met video

  ‘Peaky Blinders’ op motoren: stijlvolle bikers in Zwolle en Kampen voor het goede doel

  Motorrijders mogen dan soms kampen met het imago van ‘boze bikers’ die wat rauw en grof zijn, Zwolle en omgeving heeft zondag kennisgemaakt met een heel ander type coureur. Stijlvol gekleed maakten 35 motormuizen een rustige rondrit voor het goede doel, als onderdeel van de wereldwijde Distinguished Gentleman’s Ride. ,,Toch wat anders dan in motorpak Valentino Rossi uithangen.”