Volledig scherm
Het personeel van De Librije in Zwolle toost op de 46 plek van het driesterrenrestaurant in de gerenommeerde ranglijst The World's Best 50 Restaurants. © Eigen foto

De Librije in Zwolle op 46e plek in gerenommeerde World's Best 50 Restaurant-lijst

Driesterrenrestaurant de Librije staat opnieuw tussen de beste 50 restaurants ter wereld. Eigenaren Jonnie en Thérèse Boer kregen vanmiddag in Singapore te horen dat ze op de 46e plek staan.

Jonnie en Thérèse Boer laten vanuit Singapore weten: ,,Super trots op plek 46 van de wereld!!! Dankzij ons team en alle lieve gasten.. dank jullie wel allemaal!!!”.

Terug in het lijstje

Het personeel van De Librije vierde de 46e plaats vanuit Zwolle met ze mee en plaatste een foto op Facebook waarop ze allemaal het glas heffen.

Vorig jaar haalde het echtpaar de beste 50 niet, maar werden op de 51e plek gerangschikt. Het jaar daarvoor stonden ze op de 34e plaats.

  1. Hoe een verboden bruiloft in Zwolle door kon gaan, zonder dat iemand ingreep
    PREMIUM

    Hoe een verboden bruiloft in Zwolle door kon gaan, zonder dat iemand ingreep

    ‘Hij wil graag het stukje grond aan de Noorderkolk bij de Westerveldse Aa - dat mooie schiereilandachtige stukje - gebruiken als hij gaat trouwen volgend jaar op 29 juni.’ Een ambtenaar van de gemeentelijke vastgoedafdeling wordt op 28 september 2018 gebeld door bruidegom Martijn en mailt een collega met dit terugbelverzoek. Een paar dagen later krijgt de Zwollenaar een afwijzing van een andere ambtenaar, omdat het om een beschermd natuurgebied gaat. ‘Hij was zeer teleurgesteld en vol onbegrip’, schrijft de ambtenaar aan een collega.