Batavia'90 viert een treffer in een vooralsnog geweldig seizoen. Zaterdag hoopt de koploper van de tweede klasse I rivaal Unicum een tik te verkopen.
Volledig scherm
Batavia'90 viert een treffer in een vooralsnog geweldig seizoen. Zaterdag hoopt de koploper van de tweede klasse I rivaal Unicum een tik te verkopen. © Freddy Schinkel

Derby in Lelystad, Flevo Boys en Berkum spelen degradatiekraker en blijft SWOL 1894 op roze wolk?

programma ZwolleLelystad maakt zich op voor de derby tussen Unicum en Batavia’90. Unicum is gebrand op revanche na de kansloze nederlaag in november, terwijl de koploper nog meer afstand willen nemen. Waar de waterpolomannen van SWOL 1894 het goede gevoel hopen vast te houden, zijn de Zwolse basketballers van Landstede Hammers juist toe aan een succesje.

  1. Prachtig affiche in Emmeloord, Unicum wil ambities kracht bijzetten en DOS’46 aast op eerherstel
    programma Zwolle

    Prachtig affiche in Emmeloord, Unicum wil ambities kracht bijzetten en DOS’46 aast op eerherstel

    Zes wedstrijden, zes zeges. De regionale amateurclubs zijn uitstekend van start gegaan in de nacompetitie, wat betekent dat we een spetterend weekeinde kunnen verwachten. De kraker tussen Flevo Boys en asv Dronten steekt er bovenuit, SC Genemuiden kan de volgende ronde al ruiken en Unicum begint aan de jacht op promotie naar de eerste klasse. Ook in het korfbal staan belangrijke duels op het programma.
    Zwolle