Corinne Jeekel: ,,Geld is belangrijk voor letselschadeslachtoffers, maar wat heb je eraan als je thuis achter de geraniums zit?"
Volledig scherm
PREMIUM
Corinne Jeekel: ,,Geld is belangrijk voor letselschadeslachtoffers, maar wat heb je eraan als je thuis achter de geraniums zit?" © Frans Paalman

Deze Zwolse advocaat strijdt voor mensen in de kreukels: ‘Het gaat echt niet alleen om geld’

InterviewOmver gereden door een dronken automobilist. Misbruikt door je dansleraar. Vijf meter naar beneden gestort door een ondeugdelijke ladder. Jarenlang opgesloten door je vader in een boerderij in Ruinerwold. Corinne Jeekel (52) uit Zwolle staat mensen bij van wie het leven in puin ligt door toedoen van een ander en helpt ze om weer de stip op de horizon te vinden. ,,In letselschadezaken gaat het echt niet alleen om geld.”

0 reacties

  1. Zwolse harpiste Megan van Uffelen (16) wint internationale concours in Wenen: 'Kan het nog steeds niet geloven’
    PREMIUM
    Video

    Zwolse harpiste Megan van Uffelen (16) wint internatio­na­le concours in Wenen: 'Kan het nog steeds niet geloven’

    De 16-jarige Megan van Uffelen uit Zwolle is een supertalent op de harp. Zaterdag won de harpiste een internationale concours in Wenen, de eerste keer dat ze zo'n buitenlandse concours wint. Ze speelde tegen klassieke muzikanten van over de hele wereld. De Stentor spreekt haar een dag na thuiskomst. Nog steeds overheerst bij haar het ongeloof. ,,Het niveau was zó hoog.”