De politie hoeft niet meer om te kijken naar een diefstal in Westenholte. De daders brachten de gestolen spullen terug bij de rechtmatige eigenaar.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie hoeft niet meer om te kijken naar een diefstal in Westenholte. De daders brachten de gestolen spullen terug bij de rechtmatige eigenaar. © GinoPress B.V.

Dieven brengen gestolen spullen terug bij Zwolse fietsenhandel, ‘bedankt!’

Tot zijn eigen verrassing heeft Gerhard Schutte, eigenaar van de gelijknamige fietsenhandel in Zwolle, zijn gestolen spullen terug. De ondernemer werd vorig weekend bestolen en dreigde camerabeelden daarvan door te spelen aan de politie. En zowaar: in de nacht van donderdag op vrijdag werden de spullen weer bij de winkel afgeleverd. 

 1. Kinderen houden ‘gevaarlijke’ auto’s weg bij basisscholen in Zwolle (en dat kost soms nog heel wat moeite)
  PREMIUM
  video

  Kinderen houden ‘gevaarlij­ke’ auto’s weg bij basisscho­len in Zwolle (en dat kost soms nog heel wat moeite)

  De ene ouder wordt woedend, de ander is verrast en een derde kijkt tevreden. Het is nog even wennen op de eerste dag van de - mede door kinderen bedachte - wegafsluiting voor de Morgenster en Ridder Jorisschool in Zwolle. ,,Als we het niet doen en er gebeurt iets ernstigs, dan worden ze ook hartstikke boos en zeggen dat de verkeersveiligheid niet deugt.’’
 1. Frontale botsing in Holten, bestuurster raakt gewond
  Play

  Frontale botsing in Holten, bestuur­ster raakt gewond

 2. Getty Kaspers: Leeftijdsdiscriminatie te gek voor woorden
  Play

  Getty Kaspers: Leeftijds­dis­cri­mi­na­tie te gek voor woorden