De Raad van Toezicht van Museum de Fundatie in Zwolle heeft een onafhankelijk onderzoek laten uitvoeren naar het gedrag van directeur Ralph Keuning (inzet).
Volledig scherm
PREMIUM
De Raad van Toezicht van Museum de Fundatie in Zwolle heeft een onafhankelijk onderzoek laten uitvoeren naar het gedrag van directeur Ralph Keuning (inzet). © Frans Paalman

Directeur Keuning van Museum de Fundatie in Zwolle maakt excuses aan personeel, museum stelt tweede directeur aan

updateMuseum de Fundatie in Zwolle krijgt een tweede bestuurder naast huidig directeur Ralph Keuning, die blijft. Dat heeft de Raad van Toezicht donderdag bekendgemaakt. Aanleiding is een onderzoek onder medewerkers van het museum naar het gedrag van Keuning. Die maakt op zijn beurt excuses aan het Fundatie-personeel.

0 reacties

 1. ‘Dominee’ Ruben van de Belt (30), van luie leerling uit Emmeloord tot kopstuk in politiek Zwolle
  PREMIUM
  Profiel

  ‘Dominee’ Ruben van de Belt (30), van luie leerling uit Emmeloord tot kopstuk in politiek Zwolle

  Hij verborg zijn dramatische vmbo-rapport voor z’n ouders, stortte zich op gamen en leek in niets op weg naar een belangrijke politieke functie. Een bezoek aan Bangladesh veranderde alles in het leven van de in Emmeloord geboren Ruben van de Belt. Nu leidt de afgestudeerde theoloog de grootste partij van Zwolle en gaat als ChristenUnie-lijsttrekker de verkiezingen in.
 2. Annemiek staat voor dichte deur bij prikstraat Zwolle: ‘Kreeg nog sms ter bevestiging, heel slordig dit’
  PREMIUM

  Annemiek staat voor dichte deur bij prikstraat Zwolle: ‘Kreeg nog sms ter bevesti­ging, heel slordig dit’

  Duizenden prikken per dag zette de GGD op de locatie aan de Meeuwenlaan in Zwolle. Maar nu de drukte afneemt, schroeft de gezondheidsdienst ook de openingstijden terug en opent de prikstraat pas om 12.00 uur. Dat bericht bereikt echter niet iedereen. Zo staat Annemiek Troch uit Hasselt woensdagochtend voor een dichte deur, en ze was niet alleen. „Mijn afspraak staat om 10.15 uur.”