Het hoofdkantoor van uitkeringsinstantie UWV.
Volledig scherm
PREMIUM
Het hoofdkantoor van uitkeringsinstantie UWV. © ANP

Duizenden bedrijven in Oost-Nederland riskeren volledig terugbetalen van loonsubsidie

Duizenden bedrijven in deze regio dreigen de loonkostensubsidie terug te moeten betalen die zij aan het begin van de coronacrisis kregen. Deze ondernemers hebben nog twee weken om te laten berekenen of ze te veel, te weinig of genoeg steun kregen via de NOW-regeling. ,,De tijd dringt’’, waarschuwen UWV en MKB Nederland.

0 reacties

 1. Belegger doet zich voor als ‘koppel’ en probeert woningen in Zwolle te kopen: ‘Bij ons is dit verboden’
  PREMIUM

  Belegger doet zich voor als ‘koppel’ en probeert woningen in Zwolle te kopen: ‘Bij ons is dit verboden’

  ‘Wij zijn Galvano en Kimberly en wij zijn op zoek naar een vergelijkbare woning als die van u.’ In verschillende buurten in Zwolle kregen bewoners een briefje in de bus met deze inleiding. Het blijkt om vastgoedhandelaren te gaan die hun winst proberen op te krikken. ,,Bij ons is dit ten strengste verboden’’, zegt regiovoorzitter Jeroen Hofstede van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).
 2. In Stadshagen wordt samen met bewoners hard gewerkt aan nieuw centrum als ‘hart van de wijk’
  PREMIUM

  In Stadshagen wordt samen met bewoners hard gewerkt aan nieuw centrum als ‘hart van de wijk’

  De plannen voor het nieuwe winkelcentrum van Stadshagen worden steeds concreter. Bewoners van Zwolle kunnen hun zegje doen over het bestemmingsplan en ondertussen wordt vanuit de ontwikkelaar al volop gesproken met partijen uit de wijk en daarbuiten. ,,Er zit nu een gapend gat in het hart van Stadshagen. Dat krijgt een hele mooie invulling’’, stelt kwartiermaker Christineke de With.