ZAC heeft een reclame bord met daarom heen borden met drie functies: reclame, luchtzuivering en zonne-energie.  Voorzitter Denis Holterman (r) en bestuurslid Remco Voorhorst.
Volledig scherm
PREMIUM
ZAC heeft een reclame bord met daarom heen borden met drie functies: reclame, luchtzuivering en zonne-energie. Voorzitter Denis Holterman (r) en bestuurslid Remco Voorhorst. © Frans Paalman

Duurzaam adverteren bij Zwolse voetbalclub ZAC dankzij digitaal reclamebord met zonnepaneel

Profvoetbalachtige taferelen straks bij ZAC in Zwolle-Zuid. Onder het scorebord bij het hoofdveld van de voetbalclub prijkt sinds vorige week een innovatief digitaal reclamebord van ruim 15 meter breed. Dat bestaat uit drie duurzame panelen met ieder een eigen functie: reclame, luchtzuivering en zonne-energie.

  1. Geen bewijs: vrijspraak voor vermeende chauffeur moordpoging Zwolse drugsoorlog in 2016

    Geen bewijs: vrijspraak voor vermeende chauffeur moordpo­ging Zwolse drugsoor­log in 2016

    Julian M. is vrijgesproken voor betrokkenheid bij een moordpoging in Zwolle in 2016. Er is onvoldoende bewijs dat hij de auto bestuurde van waaruit Abas M. op twee Zwolse broers schoot. In 2019 volgde een andere moordpoging door Abas M., opnieuw vanuit een auto. De chauffeur van die auto is wel veroordeeld: Jaemy P. hoeft niet meer de cel in, want zat al lang genoeg in voorarrest. De moordpogingen hadden te maken met de Zwolse drugsoorlog.