Er is een politiepost geplaatst bij het huis van D66-leider Sigrid Kaag. Vorige week donderdag stond er een klein groepje demonstranten met een brandende fakkel voor haar woning in Den Haag. Kaag noemde de situatie 'bedreigend en angstaanjagend'.
Volledig scherm
PREMIUM
Er is een politiepost geplaatst bij het huis van D66-leider Sigrid Kaag. Vorige week donderdag stond er een klein groepje demonstranten met een brandende fakkel voor haar woning in Den Haag. Kaag noemde de situatie 'bedreigend en angstaanjagend'. © ROBIN UTRECHT

Eline die bedreiging bij woning Sigrid Kaag filmde blijft nog zeker twee weken in cel

De 44-jarige Eline van ’t N. die maandag is aangehouden voor bedreiging van minister Sigrid Kaag blijft zeker twee weken langer vastzitten. Dat heeft de rechter-commissaris van de Haagse rechtbank vanmiddag besloten.

  1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.