Volledig scherm
Hulpdiensten aan het werk na een ongeval met letsel op de Wethouder Alferinkweg in Zwolle. © PNN

Fietser naar ziekenhuis na aanrijding op Wethouder Alferinkweg in Zwolle

Een fietser is aan het eind van de middag gewond geraakt bij een ongeval op de Wethouder Alferinkweg in Zwolle. Dat gebeurde op de fietsoversteekplaats, vanaf Park de Wezenlanden.

De fietser wilde de Wethouder Alferinkweg oversteken en werd door de personenauto aangereden. De fietser is bij de aanrijding gewond geraakt en met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De weg was tijdelijk afgesloten.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

 1. ‘Hij kerfde zijn naam in haar buik’: man uit Zwolle in cel voor aanbieden vriendin voor seks
  PREMIUM

  ‘Hij kerfde zijn naam in haar buik’: man uit Zwolle in cel voor aanbieden vriendin voor seks

  Maandenlang zou een 26-jarige Zwolse als prostituee zijn aangeboden in een kelderbox in de binnenstad. Wie het nummer bij de seksadvertentie belde, kreeg haar vriend Sebu M. (37) aan de lijn. Dat ze ‘van hem’ was maakte M. duidelijk door zijn naam in haar buik te kerven. Zelf ontkent de man in alle toonaarden. Ja, hij sloeg haar eens uit woede. Justitie zit enorm met de zaak in de maag, bleek gisteren.
 2. Verloting immens populaire sneaker gaat door het dak in Zwolle: ‘Schoen ligt niet in de winkel, want dan krijg je rellen in de straat’
  PREMIUM

  Verloting immens populaire sneaker gaat door het dak in Zwolle: ‘Schoen ligt niet in de winkel, want dan krijg je rellen in de straat’

  Sneakerwinkel Sparky in Zwolle is overspoeld met aanvragen voor een nieuwe schoen die eind deze week op de markt komt. De winkel organiseerde een verloting om kans te maken om de exclusieve schoen te mogen kopen en dat leverde al ruim 58.000 aanmeldingen op. Hans Smits (29) is medewerker van Sparky en doet een boekje open over de immens populaire schoen Travis Scott Nike SB low.