Volledig scherm
Foto van de A28 ter illustratie. © Floris Brandriet

Files richting Zwolle door ongevallen op A28 en A50

UPDATEOp zowel de A28 als de A50 richting Zwolle zijn maandagmiddag files ontstaan door ongevallen. Op de A28 was de vertraging rond 17 uur opgelopen tot drie kwartier. Ook op de A50 tussen Vaassen en Heerde stond het vast door een ongeval.

Op beide snelwegen werd de linkerrijstrook afgesloten. Op de A50 van Apeldoorn naar Zwolle staat het verkeer op meerdere plekken stil, waardoor automobilisten rekening moeten houden met ruim twintig minuten vertraging. 

Op de A28 was het aansluiten in de file door een ongeval bij knooppunt Hattermerbroek. Net na 17 uur werd zowel de A28 als de A50 vrijgegeven. De files waren iets na half zes opgelost.

  1. Trainer Sven Ester uit Zwolle wil winnen, maar niet ten koste van alles: ‘Respect voor de tegenstander is er altijd’
    PREMIUM

    Trainer Sven Ester uit Zwolle wil winnen, maar niet ten koste van alles: ‘Respect voor de tegenstan­der is er altijd’

    Stap in het weekend in de auto, rijd een rondje door de provincie en je komt tal van amateurclubs tegen. Een ontelbaar aantal jongens en meisjes dat onder leiding van een knotsgekke trainer of koele kikker de bal in het net probeert te krijgen. In de top lopen de meest uiteenlopende persoonlijkheden rond, maar ook in het amateurvoetbal zijn ze te vinden. Aan het woord Sven Ester (23), trainer van het Zwolse ZAC JO15-1. ,,Ik kan echt genieten van Jürgen Klopp.’’