Eind 2014 werd winkelcentrum Aa LAnden opgeschrikt door een steekpartij waarbij een straatmuzikant het leven liet en een andere man zwaargewond raakte. Gisterenavond was het winkelcentrum het toneel van gewelddadige jeugd.
Volledig scherm
Eind 2014 werd winkelcentrum Aa LAnden opgeschrikt door een steekpartij waarbij een straatmuzikant het leven liet en een andere man zwaargewond raakte. Gisterenavond was het winkelcentrum het toneel van gewelddadige jeugd. © Frans Paalman

Geweld in het winkelcentrum: gewapende jongeren gaan elkaar te lijf in Zwolle, twee gewonden

UpdateGewapende jongeren hebben gisteravond flink huisgehouden bij winkelcentrum Aa Landen in Zwolle en in de nabijgelegen straat Gouwe. Daarbij zijn volgens de politie twee personen ‘behoorlijk gewond’ geraakt aan het gezicht.

 1. Oud plan om miljoenenbrug voor studenten Windesheim te bouwen afgestoft, ondanks dat het Zwolle eerder onhaalbaar leek
  PREMIUM
  Video

  Oud plan om miljoenen­brug voor studenten Windesheim te bouwen afgestoft, ondanks dat het Zwolle eerder onhaalbaar leek

  Te duur, en het is maar de vraag of studenten er echt gebruik van gaan maken. Het plan om de stroom studenten naar Hogeschool Windesheim via een brug over de IJsselallee te laten lopen, sneuvelde twaalf jaar geleden. Maar het idee is opgefrist en afgestoft en de kans is groot dat de miljoeneninvestering toch echt gaat plaatsvinden. En dat dankzij het idee van een wandelpad naar de IJssel.
 1. Ook vader van jongens nu verdacht van ombrengen Lotte (14)
  Play

  Ook vader van jongens nu verdacht van ombrengen Lotte (14)

 2. Speciale verkiezingsreeks Voxpop van start
  Play

  Speciale verkie­zings­reeks Voxpop van start