Volledig scherm
Kersthuis Hardenberg © Albert Braker

Gezocht: Wie heeft het mooiste kersthuis van Oost-Nederland?

Oproep | Foto'sWe kunnen bijna aftellen tot kerst! En daarom zoekt de Stentor nu al naar het mooiste kersthuis van Oost-Nederland! 

Kerstdorpjes tot op de wc, drie kerstbomen en een stroomrekening goed voor de rest van het jaar omdat zowel binnen- als buitenshuis de boel compleet in de kerststeigers staat?

De echte kerstfans laten zich niet tegenhouden door de agenda en beginnen weken voor de kerst al met het optuigen van hun huis. Ben jij die ultieme kerstfan en tover jij je huis ook elk jaar helemaal om? Dan komen we graag bij je langs!

De Stentor zoekt het mooiste kersthuis van Oost-Nederland! Deel je foto’s/video's van je huis met ons via whatsapp 0611535985 of laat een reactie achter op Facebook

Reacties

We hebben al een aantal prachtige foto's en video's binnengekregen via Facebook en whatsapp. 

Volledig scherm
Toon stuurde een mooie foto door, Hattem by night © Toon van Asseldonk
Volledig scherm
Het huis van Patrick en Renate Lodeweges is helemaal klaar voor de feestdagen! © Patrick en Renate Lodeweges
Volledig scherm
De boom van Patrick en Renate uit Deventer staat in al zn glorie in de woonkamer © Patrick en Renate Lodeweges
Volledig scherm
Steenwijk © Kitty Franken
  1. Typhoon betovert Dominicanenkerk in Zwolle
    PREMIUM
    VIDEO

    Typhoon betovert Dominica­nen­kerk in Zwolle

    In de intieme setting van de Dominicanenkerk legt de Zwolse rapper Typhoon zijn ziel bloot. De man die ooit overwoog dominee te worden, maakt van zijn optreden een muzikale geloofsbelijdenis en is in de oude kerk helemaal in zijn element. Hij wilde een beroerd en tegelijk bijzonder jaar graag afsluiten op de plek die hem door moeilijke tijden hielp. Op momenten dat de Zwolse rapper/zanger Typhoon het afgelopen jaar nauwelijks licht meer zag, zocht hij het kapelletje in het Dominicanenklooster op om zijn hoofd tot rust te laten komen.