Herman Noordman draait met de trekker z'n erf af. Links zijn woning, aan de andere kant van de weg komt een weiland vol zonnepanelen. Inzet: de betwiste handtekening.
Volledig scherm
PREMIUM
Herman Noordman draait met de trekker z'n erf af. Links zijn woning, aan de andere kant van de weg komt een weiland vol zonnepanelen. Inzet: de betwiste handtekening. © Wilbert bijzitter

Herman (62) schrikt van eigen krabbel onder plan enorm zonneveld bij buurman in Dalfsen: ‘Fraude’

reconstructieHebben vervalste handtekeningen ervoor gezorgd dat in het buitengebied van Dalfsen een groot zonnepark verrijst? Ja, zegt buurman Herman Noordman, die naar eigen zeggen tot z’n stomme verbazing zijn krabbel onder een document zag staan. Onzin, stelt de beschuldigde panelenboer. Saillant, want voor de gemeenteraad was bij de besluitvorming over het plan steun uit de buurt van groot belang. Reconstructie van een burenruzie die uitmondt in aangiftes.

0 reacties

 1. Poloërs Deltasteur controleren derby tegen Nunspeet en lijken veilig: ‘We moesten er geen zwemwedstrijd van maken’
  PREMIUM
  waterpolo zwolle

  Poloërs Deltasteur controle­ren derby tegen Nunspeet en lijken veilig: ‘We moesten er geen zwemwed­strijd van maken’

  Geen problemen voor de waterpoloërs van Deltasteur, die in en tegen Nunspeet gecontroleerd op 9-12 eindigden. Ook De Reest won in de derde divisie C. Tegen ZPC De Hof werd het 11-5. In de eerste divisie kan het vizier van SWOL 1894 volledig op de ManMeer!-Cup na ruime zeges van de Zwolse mannen (23-12 tegen HZC De Robben) en vrouwen (7-18 bij JAWS).
  Zwolle