Hoge pieptoon houdt binnenstadbewoner Thijn uit Zwolle ’s nachts wakker: is het dit kastje onder de Sassenpoort?

VIDEOEen vervelend hoge pieptoon houdt Thijn Kolk en zijn vriendin Emma, bewoners van de Zwolse binnenstad uit hun slaap. Waar komt het vandaan? Een zoektocht leidt naar een kastje onder de Sassenpoort, maar of dat echt de boosdoener is? ,,Wij hebben nooit klachten gehad.’’

0 reacties

 1. Verplaatsing Kroesenallee bij Wijthmen dichterbij, maar niet iedereen is blij: ‘Het is funest voor ons’
  PREMIUM

  Verplaat­sing Kroesenal­lee bij Wijthmen dichterbij, maar niet iedereen is blij: ‘Het is funest voor ons’

  Na jaren steggelen lijkt het omleggen van de Kroesenallee bij Wijthmen dan eindelijk te gaan gebeuren. Het verplaatsen van de weg is een stap dichterbij gekomen doordat het college van B&W van Zwolle de beoogde locatie heeft aangewezen. Veel Dalfsenaren en inwoners van Wijthmen zijn er blij mee, maar mensen die straks naast de weg wonen niet. ,,Het is funest voor onze woonvoorziening.”
 2. Annemiek staat voor dichte deur bij prikstraat Zwolle: ‘Kreeg nog sms ter bevestiging, heel slordig dit’
  PREMIUM

  Annemiek staat voor dichte deur bij prikstraat Zwolle: ‘Kreeg nog sms ter bevesti­ging, heel slordig dit’

  Duizenden prikken per dag zette de GGD op de locatie aan de Meeuwenlaan in Zwolle. Maar nu de drukte afneemt, schroeft de gezondheidsdienst ook de openingstijden terug en opent de prikstraat pas om 12.00 uur. Dat bericht bereikt echter niet iedereen. Zo staat Annemiek Troch uit Hasselt woensdagochtend voor een dichte deur, en ze was niet alleen. „Mijn afspraak staat om 10.15 uur.”