Bezorgers hebben regelmatig erg veel moeite om woningen in de Vechterweerdhof te vinden in de Zwolse wijk Stadshagen. Sherlyne Wever in haar achtertuin, waar de bezorgers niet moeten komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bezorgers hebben regelmatig erg veel moeite om woningen in de Vechterweerdhof te vinden in de Zwolse wijk Stadshagen. Sherlyne Wever in haar achtertuin, waar de bezorgers niet moeten komen. © Frans Paalman

Hoofdbrekens voor pakket- en maaltijdbezorgers in deze straat in Zwolle: ‘Sorry mevrouw, uw eten is koud’

,,Sorry dat ik wat later ben, misschien is het eten niet meer warm.” Bewoners van de Vechterweerdhof in de Zwolse wijk Stadshagen horen het regelmatig van maaltijdbezorgers als ze veel moeite hebben moeten doen om bij het juiste adres te komen. De gemeente Zwolle hoopt een oplossing te hebben gevonden.

0 reacties

  1. Baasjes Zwolle-Zuid op hun hoede na vondst verdacht goedje in het bos: 'Wie doet zoiets nou?’
    PREMIUM
    Video

    Baasjes Zwol­le-Zuid op hun hoede na vondst verdacht goedje in het bos: 'Wie doet zoiets nou?’

    Hondenbezitters in Zwolle-Zuid zijn op hun qui-vive na de vondst van een ‘vreemd’ goedje in het Zandhovebos. Wijkagenten waarschuwden gisteren op sociale media voor roze en bruine korrels op verschillende plekken in het groen achter zorgcentrum Zandhove. ‘Waarschijnlijk gedumpt rattengif oid’, aldus de agenten. De korrels, gevonden op onder meer een afgezaagde boomstam, worden door de Rova verwijderd, zo laat de politie weten.