Nienke en Justin Gulien stoppen met De Buik van Parijs. Het echtpaar nam het restaurant 21 jaar geleden over van de ouders van Justin.
Volledig scherm
PREMIUM
Nienke en Justin Gulien stoppen met De Buik van Parijs. Het echtpaar nam het restaurant 21 jaar geleden over van de ouders van Justin. © In de Buurt Zwolle

Horecakoppel stopt na 21 jaar met De Buik van Parijs: ‘Het was als een derde kindje’

Bistro De Buik van Parijs in Zwolle komt in andere handen. Nienke (49) en Justin Gulien (48) zijn al ruim twee decennia de gezichten van het restaurant, maar ze hebben behoefte aan een ander leven. Het echtpaar draagt het stokje over aan twee medewerkers van de zaak.

  1. Restaurant Os en Peper gaat door onder Gramsberger Ard Slot
    PREMIUM

    Restaurant Os en Peper gaat door onder Gramsber­ger Ard Slot

    Met een Mediterraans straatfeestje namen eigenaar Rik van Middendorp en zijn personeel op 30 juni afscheid van de vaste gasten van restaurant Os en Peper in Zwolle om voorgoed de deuren te sluiten. ‘Maar zeg nooit, nooit’, luidt een gezegde. Medio augustus gaat het restaurant weer open. Onder een nieuwe eigenaar, dat dan weer wel. Ard Slot uit Gramsbergen neemt de zaak over en maakt een ‘doorstart’ onder dezelfde naam en bijna dezelfde Franse stijl. ,,Maar dan met een moderne twist", aldus Slot.