De Zalnéflat in Zwolle was een van de plekken waar werd ingebroken.
Volledig scherm
PREMIUM
De Zalnéflat in Zwolle was een van de plekken waar werd ingebroken. © Google Streetview

Inbraakgolf bij zorgflats in Zwolle, Epe en Apeldoorn door Yayha (44)? ‘Ik was wat verward in die tijd’

Dertien inbraken van afgelopen zomer bij voornamelijk zorgflats in onder meer Zwolle, Apeldoorn en Epe worden gelinkt aan een en dezelfde man. Yahya E. (44) erkent donderdag in de rechtbank een enkel feit, maar weet veel niet meer. ,,Ik was verward in die tijd.’’

0 reacties

 1. Stervoetballer John Rep over zijn jaar bij PEC: ‘In Zwolle boden de vrouwen zich niet spontaan aan’
  PREMIUM

  Stervoet­bal­ler John Rep over zijn jaar bij PEC: ‘In Zwolle boden de vrouwen zich niet spontaan aan’

  Op de vlucht voor Franse belastinginspecteurs dook Johnny Rep, de voormalige stervoetballer die donderdag 70 jaar wordt, in 1983 ineens op bij PEC Zwolle. Dat was wennen voor de aanvaller, die overal waar hij speelde - van Ajax tot Oranje, van Valencia tot Bastia - werd bejubeld en aanbeden. Want, zo merkte hij al snel, Zwollenaren zijn te nuchter voor heldenverering. Een gesprek over succes, verafgoding en ouderdom. ,,Ja, het gaat nu wel heel erg hard.”
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  1

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?