Volledig scherm
PREMIUM
Tim van den Heuvel (links) met zakenpartner Laurens van Geffen in voor SuperBuddy betere tijden. © Shody Careman

Investeerder Oost NL: failliete bezorgdienst SuperBuddy uit Zwolle hield zich aan de regels

In de nasleep van het faillissement van SuperBuddy laat Oost NL, het investeringsfonds van de overheid, weten dat er geen onoorbare dingen zijn gebeurd rond het bedrijf. De Overijsselse oppositiepartij PVV vroeg onlangs om opheldering nadat ze verontrustende signalen kreeg over de failliete Zwolse boodschappenbezorgdienst.

Zwollenaar Tim van den Heuvel  startte vijf jaar geleden met zakenpartner Laurens van Geffen het bedrijf SuperBuddy. Klanten konden tegen betaling binnen twee uur hun online bestelde boodschappen thuisbezorgd krijgen. Er werd een proef gedaan met Albert Heijn, maar uiteindelijk bleven belangrijke contracten met winkels uit, waardoor SuperBuddy eind vorig jaar faillissement aanvroeg.

  1. Verloting immens populaire sneaker gaat door het dak in Zwolle: ‘Schoen ligt niet in de winkel, want dan krijg je rellen in de straat’
    PREMIUM

    Verloting immens populaire sneaker gaat door het dak in Zwolle: ‘Schoen ligt niet in de winkel, want dan krijg je rellen in de straat’

    Sneakerwinkel Sparky in Zwolle is overspoeld met aanvragen voor een nieuwe schoen die eind deze week op de markt komt. De winkel organiseerde een verloting om kans te maken om de exclusieve schoen te mogen kopen en dat leverde al ruim 58.000 aanmeldingen op. Hans Smits (29) is medewerker van Sparky en doet een boekje open over de immens populaire schoen Travis Scott Nike SB low.