Jimmie en Isabelle Boer.
Volledig scherm
PREMIUM
Jimmie en Isabelle Boer. © Rob Voss

Jimmie (22) en Isabelle (19) worden klaargestoomd om De Librije over te nemen: ‘Ik weet niet of ik wel van dat sterrengedoe hou’

Jimmie en Isabelle Boer worden klaargestoomd om driesterrenrestaurant De Librije van hun ouders Jonnie en Thérèse over te nemen. Hoe is het om je beroemde vader en moeder op te volgen? ,,We zitten nergens aan vast. Als ik het niet wil, ga ik het niet doen.”

0 reacties

  1. Een kwart eeuw Librije: 'We hebben op het randje gelopen’
    PREMIUM

    Een kwart eeuw Librije: 'We hebben op het randje gelopen’

    Vanaf Tweede Kerstdag tot en met Oudjaarsdag presenteren we elke dag de beste verhalen die wij bij de Stentor in 2018 hebben gemaakt. Geselecteerd door de redactie: de 18 beste verhalen van 2018. Vandaag het verhaal van Thérèse en Jonnie Boer. Als puber stapte ze op die veel oudere Jonnie af: of hij haar naar huis wilde brengen? Een verboden kus, een relatie... En toen kregen ze samen een sterrenrestaurant, in Zwolle. Hij was de ster, maar zij wilde niet het meisje zijn dat enkel ramen lapte. Als vinoloog en gastvrouw knokte Thérèse zich naast haar man. Nu zijn ze dat sprookjesachtige stel - al was hun leven in De Librije soms een thriller.