Komst Grandmaster Flash naar Hedon doet Stefan uit Zwolle watertanden

videoHiphop is momenteel de populairste muziekstijl onder de jeugd van tegenwoordig. Maar hoeveel van die jongeren kennen Grandmaster Flash, een van de mannen die het genre feitelijk uitvond? De legendarische dj, die met The Message een wereldhit scoorde, staat op 28 november in poppodium Hedon. De Zwolse oldskool dj Stefan Alberts, artiestennaam Serch, kijkt hier reikhalzend naar uit.

 1. Drankrijder, boeteregen en ingetrokken rijbewijzen bij politiecontroles rond Zwolle, Apeldoorn, Deventer en Kampen

  Drankrij­der, boeteregen en ingetrok­ken rijbewij­zen bij politiecon­tro­les rond Zwolle, Apeldoorn, Deventer en Kampen

  Tientallen bestuurders zijn gisteravond op de bon geslingerd bij politiecontroles rond Zwolle, Apeldoorn, Deventer en Kampen. Acht bestuurders konden direct hun rijbewijs inleveren vanwege de snelheid waarmee ze reden, onder andere op de A1, de A50 bij Apeldoorn en de A28 bij Zwolle. Op de N35 tussen Zwolle en Heino plukte de politie een ‘drankrijder’ van de weg.
 2. Baasje hangt hond op aan riem, maar heeft geen spijt: ‘Hij had zoveel pijn’
  PREMIUM

  Baasje hangt hond op aan riem, maar heeft geen spijt: ‘Hij had zoveel pijn’

  Het was de ‘meest humane weg’ die hij kon bedenken, nadat de dierenarts niet wilde komen om zijn hond te laten inslapen. Johan B. uit Zwartsluis sloeg het dier, dat volgens hem veel pijn leed, met een ijzeren stang op de kop, ‘om te verdoven’. Hing hem daarna op in het schuurtje en trok nog eens aan de riem om de nek te breken. ,,Het was snel gebeurd’’, zegt hij vandaag bij de politierechter in Zwolle.