Volledig scherm
Bezoekers van Lepeltje Lepeltje schuilen vrijdagavond voor een regenbui. © Frans Paalman

Lepeltje Lepeltje in Zwolle past programma aan vanwege windstoten

Festival Lepeltje Lepeltje is met een afgeslankt programma aan de tweede dag in Zwolle begonnen. ‘Vanwege windstoten’, meldt de organisatie.

Zowel de markt als het kinderprogramma is geschrapt. Niet alleen in Zwolle, ook in Amersfoort overigens, waar het evenement eveneens plaatsvindt. De organisatie wil hiermee de ‘veiligheid garanderen’. ‘De koters en marktstruinders kunnen zondag en maandag hun slag slaan’. Dan ziet het weer er beter uit. De mobiele keukens zijn wél geopend. 

Wezenlanden

Lepeltje Lepeltje, dat dit jaar voor het eerst in Park de Wezenlanden plaatsvindt, duurt zaterdag van 12.00 tot 00.30 uur, zondag van 12.00 tot 23.30 uur en maandag van 12.00 tot 22.00 uur.    

  1. Stamceltransplantatie bij MS-patiënten in Moskou of India: redding of riskant?
    PREMIUM
    video

    Stamcel­trans­plan­ta­tie bij MS-patiënten in Moskou of India: redding of riskant?

    Isala-neuroloog Esther Zeinstra maakt het mee: ,,Dat mensen in het allereerste gesprek na de diagnose MS beginnen over stamceltransplantatie. Dan denk ik: hó even. We staan aan het begin en je hebt het nu al over een behandeling die heel zwaar en riskant is en uiteindelijk misschien niet eens nodig of doeltreffend. Er zijn zoveel mogelijkheden en veelbelovende medicijnen. Laten we daar eens mee beginnen.”