Volledig scherm
De parkeerplaats waar de mishandeling maandagavond plaatsvond. © Google Streetview

Man (51) mishandeld achter supermarkt in Zwolle: ‘Hij kreeg klappen en schoppen’

De politie in Zwolle is op zoek naar een man van tussen de 30 en 35 jaar die maandagavond een man van 51 jaar uit Zwolle zou hebben mishandeld. Dit gebeurde op de parkeerplaats achter de Jumbo aan de Hogenkampsweg. 

,,Het slachtoffer heeft enkele klappen en schoppen gekregen’’, laat woordvoerder Marèl van Steenbergen van de politie Oost-Nederland weten. Volgens de politie ging er waarschijnlijk een eerder conflict aan de mishandeling vooraf. Waar die ruzie precies over ging, is niet duidelijk. 

Na de mishandeling, die tussen 19.30 en 19.45 uur plaatsvond, bleef het slachtoffer op de parkeerplaats achter. Hij werd hier geholpen door een fietser. De man hoefde niet naar het ziekenhuis. Op het moment van de mishandeling liepen er meerdere mensen over de parkeerplaats en bij de supermarkt. De politie hoopt dat zij iets van het incident hebben gezien en zich als getuige melden.

Signalement 

De politie is op zoek naar twee mensen in deze mishandelingszaak. Het gaat om een man en een vrouw. De verdachte die de klappen en schoppen heeft uitgedeeld is een man tussen de 30 en 35 jaar oud. Hij is licht getint en heeft donker, kort haar. Op het moment van de mishandeling was er ook een vrouw bij hem. Het gaat om een licht getinte vrouw van rond de 30 jaar met lang haar.