Bewoners van Driezorg-locatie Arcadia in Zwolle zijn helemaal klaar met de overlast die een 68-jarige bewoner veroorzaakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Bewoners van Driezorg-locatie Arcadia in Zwolle zijn helemaal klaar met de overlast die een 68-jarige bewoner veroorzaakt. © Frans Paalman

Man (68) terroriseert ‘met criminele familie’ seniorenflat in Zwolle: zorgmedewerker loopt met ijzeren staaf rond

Bedelen, rook- en stankoverlast en diefstal: bewoners van een seniorenflat in Zwolle zijn de hinder die een 68-jarige bewoner veroorzaakt helemaal beu. De angst voor de man en zijn familie is zo groot dat andere bewoners hun deuren met een kettingslot dichthouden en een zorgmedewerker rondloopt met een ijzeren staaf. ,,Zijn familie komt uit het criminele circuit.”

0 reacties

  1. Buren verzetten zich tegen bijenstal van Gerrit bij Heino, gemeente geeft tegen regels in toch vergunning
    PREMIUM

    Buren verzetten zich tegen bijenstal van Gerrit bij Heino, gemeente geeft tegen regels in toch vergunning

    Al twintig jaar heeft Gerrit Mosterd (70) uit Wijhe gedoe met de buren van een stukje land in Heino dat hij bezit. Een tent en een bouwkeet heeft hij er al weggehaald, een schuurtje en een boomhut ook. Vanwege bezwaren van de buren. Die tekenen nu bezwaar aan omdat Mosterd een bijenstal wil plaatsen. De gemeente Raalte kiest partij voor Mosterd en zegt: de stal komt er, linksom of rechtsom.