Dronefoto van de kruising van de Engellandweg met de Hessenweg (N340) bij Ankum, gemeente Dalfsen. Rechts zit hotel-restaurant Het Roode Hert en links daar schuin tegenover kwekerij Onderdijk. Een kruispunt 'hogerop', bij de Ankummerdijk en de Cubbinghesteeg, splitst de nieuwe N340 zich richting Zwolle af van de oude provinciale weg.
Volledig scherm
PREMIUM
Dronefoto van de kruising van de Engellandweg met de Hessenweg (N340) bij Ankum, gemeente Dalfsen. Rechts zit hotel-restaurant Het Roode Hert en links daar schuin tegenover kwekerij Onderdijk. Een kruispunt 'hogerop', bij de Ankummerdijk en de Cubbinghesteeg, splitst de nieuwe N340 zich richting Zwolle af van de oude provinciale weg. © Foto Freddy Schinkel

N340 Ommen-Zwolle wekenlang dicht: gratis ontheffingskaart voor klanten

Kwekerij Onderdijk bij de Dalfser buurtschap Ankum heeft al lange tijd veel last van de grootscheepse werkzaamheden aan de Hessenweg (N340). Vanaf vrijdag wordt de provinciale weg zelfs drie weken afgesloten, voor afrondende werkzaamheden. Martie en Jolande Onderdijk vrezen dat dan hun hele handel instort. Ze stellen daarom groene ontheffingskaarten beschikbaar zodat klanten hun bedrijf toch via de parallelweg kunnen bereiken.

0 reacties