N35 bij Raalte nog uren dicht na ernstig ongeval

UpdateBij een ongeluk op de N35 tussen Heino en Raalte is vanmiddag een ernstig gewonde gevallen. De N35 ging na het ongeluk op slot. De weg is nog uren afgesloten.

Het ongeluk op de Heinoseweg vond tegen 14.20 uur plaats. Bij het ongeluk waren een vrachtwagen en een auto betrokken. De automobilist raakte ernstig gewond en is naar het ziekenhuis overgebracht. De toestand van de Het ongeluk op de Heinoseweg vond tegen 14.20 uur plaats. Bij het ongeluk waren een vrachtwagen en een auto betrokken. De automobilist raakte ernstig gewond en is naar het ziekenhuis overgebracht.

Het bedrijf waar de chauffeur voor rijdt wil niet inhoudelijk ingaan op het ongeluk. Michiel Dijkman houdt het namens Feijen Diervoeders & Kunstmest uit Dalfsen bij een korte reactie: ,,De chauffeur maakt het naar omstandigheden goed.’’

Urenlang afgesloten

De provinciale weg tussen Heino en Raalte ging na het ongeluk in beide richtingen op slot voor onderzoek naar de toedracht en bergingswerkzaamheden. Na het ongeluk ontstond in beide rijrichtingen een lange file. De ANWB verwacht dat de N35 pas na de avondspits weer wordt vrijgeven. De verkeersdienst gaat ervan uit dat de provinciale weg tegen 20.00 uur weer open gaat.

De N35 tussen Raalte en Heino ging dicht na het ongeluk
Volledig scherm
De N35 tussen Raalte en Heino ging dicht na het ongeluk © Bert Kamp / News United