De accountantskantoren van Olaf ten Hoopen (links) en Eric Hutten zijn sinds 1 januari gefuseerd. Het ‘nieuwe’ behoort tot de grootsten van Nederland.
Volledig scherm
PREMIUM
De accountantskantoren van Olaf ten Hoopen (links) en Eric Hutten zijn sinds 1 januari gefuseerd. Het ‘nieuwe’ behoort tot de grootsten van Nederland. © Ronald Hissink

Na fusie horen accountants Olaf en Eric bij de grootsten van het land: ‘Ranglijst houdt ons niet bezig’

Ze hebben 20 vestigingen, 900 medewerkers en 35.000 klanten. Toch voelt het voor Olaf ten Hoopen en Eric Hutten alsof ze een nieuw bedrijf opbouwen. Sinds dit jaar zijn hun accountantskantoren, met wortels in Flevoland en Twente, gefuseerd tot Moore MKW: ,,Net als onze grondleggers beginnen wij in zekere zin op nul.”

0 reacties

 1. Hoe gratis test voor zwangere vrouwen gevoelig ligt: ‘We glijden af naar maakbare samenleving’
  PREMIUM
  met poll

  Hoe gratis test voor zwangere vrouwen gevoelig ligt: ‘We glijden af naar maakbare samenle­ving’

  ,,Deze ga je wel laten testen, toch? Want dit hoeven we niet meer in onze samenleving”, is wat Linda Germs uit Apeldoorn te horen krijgt als ze met haar bolle buik en zoontje Lukas door de supermarkt loopt. Lukas heeft het downsyndroom en dat had tijdens de vroege zwangerschap al ontdekt kunnen worden met de NIP-test. Die wordt binnenkort gratis, maar hoe wenselijk is dat?
  Zwolle