Volledig scherm
PREMIUM
Melissa Mesritz uit Zwolle is vanwege psychische problemen afhankelijk van hulphond Blitz. Die hond mocht lang niet mee de supermarkt in, omdat ze niet officieel een hulphond was. © Frans Paalman

Na jaren kan Melissa uit Zwolle eindelijk met hulphond Blitz naar de supermarkt

Melissa Mesritz (28) uit Zwolle kan eindelijk met hulphond Blitz naar de supermarkt. Jaren was ze bezig om geld bij elkaar te krijgen om  voor Blitz een opleiding tot hulphond te regelen, maar nu is het probleem opgelost. 

Labrador Blitz is de grote steun en toeverlaat van Melissa, die kampt met psychische problemen. ,,Ik heb soms dissociaties, waarin ik eigenlijk buiten mezelf raak en niet meer weet wat ik doe. Ik ben wel eens van het spoor gehaald of wakker geworden in een politiecel”, vertelde ze daar eerder over. 

  1. PEC Zwolle-voorzitter Adriaan Visser na racisme-rel en ontslag Ron Jans in VS: ‘Hij blijft hier altijd welkom’
    PREMIUM

    PEC Zwol­le-voorzitter Adriaan Visser na racisme-rel en ontslag Ron Jans in VS: ‘Hij blijft hier altijd welkom’

    Voorzitter Adriaan Visser van PEC Zwolle vindt het onbegrijpelijk dat oud-trainer Ron Jans bij het Amerikaanse FC Cincinnati in een racisme-rel terecht is gekomen. Jans had daar in de kleedkamer meegezongen met een rapnummer waarin het woord ‘nigger’ werd gebruikt en nam kort voor aanvang van het nieuwe seizoen in Amerika ontslag. ,,Toch blijft hij bij ons erelid en altijd welkom’’, zegt Visser.