Reinier Mulder (ChristenUnie) en Sonja Paauw (D66) namen vanavond afscheid van de gemeenteraad in Zwolle. Mét koninklijke onderscheiding.
Volledig scherm
PREMIUM
Reinier Mulder (ChristenUnie) en Sonja Paauw (D66) namen vanavond afscheid van de gemeenteraad in Zwolle. Mét koninklijke onderscheiding. © Frans Paalman

Nestor Reinier Mulder en Sonja Paauw krijgen lintje bij noodgedwongen afscheid van gemeenteraad Zwolle

De Nokia 3210 moest nog op de markt komen, we betaalden met guldens en Bill Clinton zat in het Witte Huis. Terwijl dat allemaal tot een ver verleden behoort, bleef Reinier Mulder de geschiedenis voor. Tot nu. Hij en collega Sonja Paauw kregen vanavond een lintje bij hun afscheid als raadslid in Zwolle.

  1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
    PREMIUM
    Met video's

    Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

    Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.