Volledig scherm
PREMIUM
Silke Hoenselaar en haar kinderen staan prima op de parkeerplaats Turfmarkt. © Frans Paalman

Nieuwe camperpark Zwolle in trek, maar ook ‘kale‘ Turfmarkt blijft populair

Camperpark Hofvliet in Zwolle heeft een vliegende start gemaakt. In maart ging het park met plek voor twintig campers open en sindsdien hebben al bijna 700 kampeerwagens één of meerdere nachten op het veld tussen de Katerdijk en het Zwarte Water gestaan, zegt uitbater Gerben Kloosterziel. 

,,Zwolle is gewoon ongelooflijk in trek. De gasten die we krijgen zijn bijna allemaal vijftigers die de stad aandoen. Doorgaans gaan ze naar De Fundatie of naar Waanders. Of allebei ja."

 1. ‘Hij kerfde zijn naam in haar buik’: man uit Zwolle in cel voor aanbieden vriendin voor seks
  PREMIUM

  ‘Hij kerfde zijn naam in haar buik’: man uit Zwolle in cel voor aanbieden vriendin voor seks

  Maandenlang zou een 26-jarige Zwolse als prostituee zijn aangeboden in een kelderbox in de binnenstad. Wie het nummer bij de seksadvertentie belde, kreeg haar vriend Sebu M. (37) aan de lijn. Dat ze ‘van hem’ was maakte M. duidelijk door zijn naam in haar buik te kerven. Zelf ontkent de man in alle toonaarden. Ja, hij sloeg haar eens uit woede. Justitie zit enorm met de zaak in de maag, bleek gisteren.
 2. Verloting immens populaire sneaker gaat door het dak in Zwolle: ‘Schoen ligt niet in de winkel, want dan krijg je rellen in de straat’
  PREMIUM

  Verloting immens populaire sneaker gaat door het dak in Zwolle: ‘Schoen ligt niet in de winkel, want dan krijg je rellen in de straat’

  Sneakerwinkel Sparky in Zwolle is overspoeld met aanvragen voor een nieuwe schoen die eind deze week op de markt komt. De winkel organiseerde een verloting om kans te maken om de exclusieve schoen te mogen kopen en dat leverde al ruim 58.000 aanmeldingen op. Hans Smits (29) is medewerker van Sparky en doet een boekje open over de immens populaire schoen Travis Scott Nike SB low.