Dit is een archieffoto van de avondklokrellen in januari 2021 in Zwolle. Er was veel vuurwerk en geschreeuw onder de honderden betogers op de Melkmarkt in Zwolle.
Volledig scherm
Dit is een archieffoto van de avondklokrellen in januari 2021 in Zwolle. Er was veel vuurwerk en geschreeuw onder de honderden betogers op de Melkmarkt in Zwolle. © Pedro Sluiter Foto

Noodbevel in Zwolle: binnenstad risicogebied vanwege coronaprotest

updateDe binnenstad van Zwolle is vanaf vanmiddag tot morgenochtend ‘veiligheidsrisicogebied’. Burgemeester Peter Snijders kondigt een noodbevel af, vanwege een aangekondigde betoging tegen het coronabeleid. Er worden relschoppers verwacht en met het noodbevel achter de hand kunnen burgemeester, politie en justitie snel en stevig ingrijpen als dat nodig is.

0 reacties

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    1

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?