Na een motorongeluk op de A28 ter hoogte van Putten, moesten door Rijkswaterstaat twee rijstroken worden afgesloten. Het verkeer werd via de vluchtstrook langs het ongeluk geleid.
Volledig scherm
Na een motorongeluk op de A28 ter hoogte van Putten, moesten door Rijkswaterstaat twee rijstroken worden afgesloten. Het verkeer werd via de vluchtstrook langs het ongeluk geleid. © Rijkswaterstaat

Ongelukken op A28 bij Putten en Zwolle zorgden voor fikse vertragingen, files zijn inmiddels opgelost

UpdateMet het loslaten van de anderhalvemetersamenleving lijkt ook de drukke ochtendspits te zijn teruggekeerd in het ‘normale leven’. In het hele land stond vanmorgen 468 kilometer file, waaronder 27 kilometer op de A28 tussen Groningen en Zwolle, mede door twee ongelukken.

 1. PEC Zwolle-verdediger laat personeel en investeerders sushizaken in de kou staan: ‘Tienduizenden euro’s schuld’
  PREMIUM

  PEC Zwol­le-verdediger laat personeel en investeer­ders sushizaken in de kou staan: ‘Tiendui­zen­den euro’s schuld’

  Personeelsleden krijgen maandenlang geen salaris en investeerders en de aannemer zeggen nog tienduizenden euro’s te krijgen van Sushi Roku uit Zwolle. Het bedrijf van PEC Zwolle-verdediger Sai van Wermeskerken en zijn compagnon heeft twee sushirestaurants. ,,Hier lusten de honden geen brood van’’, noemt de aannemer de situatie. Een aangifte wordt onderzocht.
 2. Edward en Ingrid uit Zwolle verbouwen een heel station in Oost-Duitsland (en zijn daarom te zien bij Ik Vertrek)
  PREMIUM

  Edward en Ingrid uit Zwolle verbouwen een heel station in Oost-Duits­land (en zijn daarom te zien bij Ik Vertrek)

  Edward Vernhout (51) en Ingrid Lukens (54) uit Zwolle hebben een opmerkelijke aankoop gedaan: een station in voormalig Oost-Duitsland. Momenteel verbouwen ze dat tot onder meer vakantieappartementen. Hun avontuur is binnenkort te zien in het populaire tv-programma Ik Vertrek. En ja, er zijn tegenslagen, maar: ,,We hebben niet huilend aan de keukentafel gezeten.”