Voorzitter Rinette van der Vliet van Openluchtbad Zwolle is blij dat er vanaf 13 juni weer kan worden gezwommen in haar zwembad.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorzitter Rinette van der Vliet van Openluchtbad Zwolle is blij dat er vanaf 13 juni weer kan worden gezwommen in haar zwembad. © Frans Paalman

Openluchtbad Zwolle gaat 13 juni weer open onder strenge voorwaarden

Het Openluchtbad Zwolle gaat vanaf zaterdag 13 juni weer open, de verkoop van abonnementen begint op 27 mei. Zwemmen gaat echter gepaard onder strenge voorwaarden. Voorzitter Rinette van der Vliet: ,,Leden die zich hier niet aan houden, kan de toegang worden ontzegd.’’

Van der Vliet voerde afgelopen weken overleg met collega’s van andere zwembaden, gemeente Zwolle en Veiligheidsregio IJsselland. Een zwembad opengooien in coronatijden doe je namelijk niet over één nacht ijs.

  1. Ricksen-biograaf uit Zwolle komt met vervolgboek vol bizarre feiten: ‘Fernando snoof en dronk terwijl hij ALS had’
    PREMIUM

    Rick­sen-biograaf uit Zwolle komt met vervolg­boek vol bizarre feiten: ‘Fernando snoof en dronk terwijl hij ALS had’

    Schrijver Vincent de Vries uit Zwolle komt met een nieuw boek over de strijd van Fernando Ricksen tegen de slopende ziekte ALS. Het is een vervolg op de biografie die de Zwollenaar eerder schreef over de veelbesproken ex-profvoetballer, die vorig jaar op 18 september overleed. Dinsdag 9 juni komt De finale strijd uit. En het belooft een bijzonder inkijkje te geven in het leven van Ricksen.