Het openluchtbad in Zwolle ging twee weken geleden voor het eerst dit jaar open, maar moest de afgelopen twee dagen de deuren sluiten door een storing in de verwarmingsinstallatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Het openluchtbad in Zwolle ging twee weken geleden voor het eerst dit jaar open, maar moest de afgelopen twee dagen de deuren sluiten door een storing in de verwarmingsinstallatie. © Pedro Sluiter Foto

Openluchtbad Zwolle hoopt zaterdag weer te openen na twee dagen storing in de verwarming

Het Openluchtbad in Zwolle hoopt zaterdag weer gewoon open te kunnen. Het bad bleef donderdag en vrijdag gesloten door twee storingen in het ketelhuis. Daardoor koelde het water te ver af om verantwoord te kunnen zwemmen. Al trokken de 'vroege vogels’ zich daar vrijdag niets van aan: die namen gewoon hun geplande duik.

  1. Geleboekjesgekte bij de GGD: gevaccineerden komen massaal stempel halen in Zwolle
    PREMIUM
    VIDEO

    Geleboek­jes­gek­te bij de GGD: gevacci­neer­den komen massaal stempel halen in Zwolle

    Is het een evenement? Er staan partytenten en statafels en er klinkt gitaarspel op het achterplein van de GGD IJsselland in Zwolle. Maar nee, het is ‘afstempelspreekuur’. Wie hongert naar een coronavaccinatiestempel in z’n gele boekje kan vanmiddag langskomen. En dat gebeurt massaal. Gestaag vormen zich rijen bij de vier partytenten waar alleen maar het geluid van stempels klinkt. En: ,,Prettige vakantie!”