Het Ground Zero Festival op Bussloo, tijdens een eerdere editie.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Ground Zero Festival op Bussloo, tijdens een eerdere editie. © Archief Ronny te Wechel

Organisatoren van evenementen in de regio zijn unaniem: ‘750 mensen is te weinig’

Een eendaags festival of evenement organiseren met alles erop en eraan voor maximaal 750 bezoekers zonder vaste zitplaats is financieel gezien onmogelijk. Organisaties kiezen daarom juist wél voor een vaste zitplek of toch voor (mogelijke) verplaatsing. Scholen en verenigingen overleggen ondertussen druk over wat zij nog kunnen met de introductieweken.

0 reacties

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Eendaagse festivals mogen alleen onder strikte voorwaarden doorgaan: maximaal 750 bezoekers
  Play
  Video

  Eendaagse festivals mogen alleen onder strikte voorwaar­den doorgaan: maximaal 750 bezoekers

  Eendaagse festivals kunnen deze zomer alleen doorgaan onder strikte voorwaarden. Er mogen maximaal 750 bezoekers komen en het festival moet in de open lucht of in een open tent plaatsvinden. Dat heeft demissionair premier Rutte vanmiddag bekendgemaakt na overleg met de meest betrokken ministers. Volgens het Outbreak Management Team (OMT) is het risico op een nieuwe golf coronabesmettingen te groot bij grotere evenementen.