Volledig scherm
Stefan verkerk © Stefan Verkerk

Personeel gewond bij ongeval, Eetcafé Hawaii in Zwolle gesloten

Bij een ongeval op de IJsselallee in Zwolle zijn twee personeelsleden van Eetcafé Hawaii gewond geraakt. De bekende uitgaansgelegenheid in hartje Zwolle ging daarom donderdag niet open. Hawaii wordt sinds dit jaar door Tom Kooistra gehuurd.

Hoe het ongeval vandaag kon plaatsvinden, is nog niet bekend. De politie meldde dat er vier gewonden naar het ziekenhuis zijn vervoerd. Daaronder twee personeelsleden van Hawaii, zo meldt het eetcafé zelf op haar Facebooksite. 

Gewonden

De gewonden maken het volgens degene die het bericht plaatste, goed. Of Kooistra één van de gewonden is, is nog niet duidelijk, hij wil geen commentaar geven.

Het duurde enige tijd voordat de weg was die was opgeruimd, waardoor er flinke verkeershinder ontstond op de IJsselallee, vlakbij de Zwolse binnenstad.

  1. Hofnaaisters Margriet en Nel kleden Prins Carnaval in Zwolle... zonder te weten wie het is
    PREMIUM

    Hofnaai­sters Margriet en Nel kleden Prins Carnaval in Zwolle... zonder te weten wie het is

    Jaar in jaar uit vermaken twee Zwolse dames het pak voor de nieuwe Prins Carnaval. Zonder dat ze weten wie het is. De maten krijgen ze door en dan is het de kunst om het prinsenpak van de huidige hoogheid aan te passen aan het postuur van de nieuwe. Margriet Velthuis (74) en Nel Oterdoom (50) zijn de hofnaaisters van carnavalsvereniging de Eileuvers in Zwolle. ,,Noem ons maar coupeuses. Anders krijgen mensen van die gekke associaties.’’