De Keolis-sprinter die tussen de stations van Zwolle- en Kampen Centraal op en neer rijdt en tussentijds stopt op Zwolle Stadshagen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Keolis-sprinter die tussen de stations van Zwolle- en Kampen Centraal op en neer rijdt en tussentijds stopt op Zwolle Stadshagen. © Foto Freddy Schinkel

Politie pakt weer vier jongeren op uit trein tussen Kampen en Zwolle, boa’s zijn ‘t zat: ‘Dit is de druppel’

UpdateDe politie heeft maandagavond vier zwartrijders opgepakt die zich vervelend gedroegen in de trein tussen Kampen en Zwolle en zich niet hielden aan coronamaatregelen. Vorige week was het ook al raak op het ‘Kamperlijntje’ toen jongeren buitengewoon opsporingsambtenaren (boa’s) molesteerden. De vakbond voor boa’s is het zat en eist maatregelen van vervoerder Keolis.

0 reacties

  1. Huisartsen uit regio protesteren in Den Haag: ’Organisaties moeten niet bij alles zeggen ‘bel de huisarts maar’

    Huisartsen uit regio proteste­ren in Den Haag: ’Organisa­ties moeten niet bij alles zeggen ‘bel de huisarts maar’

    ‘Uw huisarts verzuipt!’ Treffender kunnen de huisartsen uit Deventer, Raalte en Luttenberg hun zorgen zoals getoond op het spandoek, niet verwoorden. Vanochtend verzamelden ze zich op het station in Deventer om de trein te pakken naar Den Haag. De paarse krokodil hebben ze bij zich. Die staat symbool voor de volgens huisartsen overbodige administratie waarmee ze te maken hebben.