Provinciehuis Overijssel is in deze regio op 11 augustus het eerste doelwit van de landelijke actie die is opgezet door de Vereniging Technisch Toeleveranciers Evenementen. Zij vragen op die dag aandacht voor de nijpende situatie in de evenementenbranche .
Volledig scherm
Provinciehuis Overijssel is in deze regio op 11 augustus het eerste doelwit van de landelijke actie die is opgezet door de Vereniging Technisch Toeleveranciers Evenementen. Zij vragen op die dag aandacht voor de nijpende situatie in de evenementenbranche . © ANP

Rood licht voor Provinciehuis tijdens landelijke actie: ‘Het wordt een bloedbad in de evenementenbranche’

Ondernemers uit de evenementenbranche zetten op 11 augustus verschillende gebouwen ‘in het rood’ om aandacht te vragen voor de nijpende situatie waarin zij verkeren. De actie is opgezet door de Vereniging Technisch Toeleveranciers Evenementen (VTTE). Eerste ‘doelwit’ in deze regio: Provinciehuis Overijssel in Zwolle.

  1. ‘Bad boy’ (22) stapt na 6 jointjes op de scooter: ‘Ik neem ze als pijnbestrijding’
    PREMIUM
    Kamps doet recht

    ‘Bad boy’ (22) stapt na 6 jointjes op de scooter: ‘Ik neem ze als pijnbe­strij­ding’

    De onderbroek die de verdachte draagt, heeft een naam. Hij staat op de brede, elastische band die boven zijn spijkerbroek uitkomt. Ik ontcijfer het woord ‘Muchachomalo’. Nou ja, ik ‘ontletter’ ’m meer. De site van de onderbroekenfirma die ik in de pauze bezoek, vertaalt het woord als ‘bad boy’. ‘Stoute jongen’ maak ik er dan weer van. Toepasselijke kleding voor in een strafzaak.