In de nacht van 9 op 10 december doet de politie onderzoek naar de woningoverval in de Willem Barentszstraat in de wijk Wipstrik.
Volledig scherm
PREMIUM
In de nacht van 9 op 10 december doet de politie onderzoek naar de woningoverval in de Willem Barentszstraat in de wijk Wipstrik. © News United

Slachtoffer (25) woningoverval Zwolle verhoogt beloning tot 18.500 euro voor gouden tip

De hoofdofficier van justitie heeft een beloning van 8500 euro uitgeloofd voor de gouden tip in het onderzoek naar de woningoverval in Zwolle. Het slachtoffer (25) hield 21 hechtingen en een gebroken jukbeen over aan de gewelddadige overval. Hij verhoogt het beloningsgeld met 10.000 euro uit eigen zak.

 1. Opa Theo redt leven van kleinzoon Deyenn (1) in Zwolle: ‘Wachten op de ambulance was geen optie’
  PREMIUM
  video

  Opa Theo redt leven van kleinzoon Deyenn (1) in Zwolle: ‘Wachten op de ambulance was geen optie’

  Theo Haverkamp (62) is op die bewuste woensdag 24 maart thuis. Hij zorgt voor zijn vrouw die net een nieuwe heup heeft gekregen. Rond 13.00 uur gaat de telefoon. Het is zijn dochter, die net als hij in Windesheim woont, tussen Zwolle en Wijhe. Zijn kleinzoon Deyenn van 13 maanden is uit de kinderstoel gevallen. En het is een behoorlijke klap geweest. Theo laat alles vallen en rijdt naar de woning van zijn dochter. En dan begint een reeks gebeurtenissen die elkaar razendsnel opvolgen.
 1. OM legt Ruinerwold-vader contactverbod op voor 90 dagen
  Play

  OM legt Ruinerwold-va­der contactver­bod op voor 90 dagen

 2. Wereldwijd al meer dan miljard mensen ingeënt
  Play

  Wereldwijd al meer dan miljard mensen ingeënt