Luca Beumer (17) zat met zijn vriendin op een bankje in Hoonhorst, toen hij werd aangevallen en achtervolgd door een jongen met een mes.
Volledig scherm
PREMIUM
Luca Beumer (17) zat met zijn vriendin op een bankje in Hoonhorst, toen hij werd aangevallen en achtervolgd door een jongen met een mes. © eigen foto

Sprintend voelt Luca (17) het mes zijn rug raken: ‘Hij riep dat hij Nederlanders haat’

Hij heeft rode wonden op zijn rug en door het vallen beschadigde polsen en knieën, maar het had veel slechter kunnen aflopen voor Luca Beumer (17). Dinsdagavond zat hij met zijn vriendin op een bankje in Hoonhorst, toen hij werd aangevallen en achtervolgd door een jongen met een mes. ,,We hadden geen ruzie, er was helemaal niks aan de hand.”

0 reacties

  1. Zwolle krijgt een heuse kerstwinkel, mét oog voor het milieu: ‘Charme van tweedehands laten zien’

    Zwolle krijgt een heuse kerstwin­kel, mét oog voor het milieu: ‘Charme van tweede­hands laten zien’

    Het kwik steeg afgelopen dagen nog richting 20 graden, maar in Zwolle is men met de gedachten al bij de kerstdagen. Aan de Diezerstraat opent eind namelijk de Kerst Pop-Up, een samenwerkingsproject van tientallen Zwolse scholen, bedrijven en organisaties. In de pop-upstore kan het winkelend publiek kerstspullen kopen en tegelijk kennismaken met het belang van duurzaamheid en een circulaire economie.