Steekpartij in flat Zwolle: meterslang bloedspoor, 2 gewonden

videoBij een steekpartij in een flat in Zwolle zijn twee mensen gewond geraakt, vannacht. Beiden zouden als verdachte zijn meegenomen. 

Het is nog niet bekend wat er precies is gebeurd. Rond 4 uur vanochtend gingen de hulpdiensten met spoed naar de flat aan de Gombertstraat in Zwolle. 

Bloedspoor

De steekpartij vond mogelijk plaats op de tweede etage van de flat in de Zwolse wijk Holtenbroek. Agenten troffen er de gewonden aan en een bloedspoor aan dat vanaf de galerij tot buiten liep. Videobeelden laten een (lang) mes zien. Het is formeel niet bekend of dat mes gebruikt is bij de steekpartij. 

Volledig scherm
De sporen van een steekpartij vannacht in een flat in Zwolle. © NewsUnited/Stefan Verkerk
  1. Het succes van tributebands: swingen op het sentiment
    PREMIUM

    Het succes van tribute­bands: swingen op het sentiment

    Tributeband-galore! Ze zijn populairder dan ooit. Spelen in feesttenten, op festivals en tegenwoordig programmeren ook poppodia ze steeds vaker. Met namen als The Dutch Queen Tribute, Stones Sessions, Abba Rocks en The Bruceband is het repertoire voorspelbaar, maar muzikaal van niveau. Nostalgie verkoopt, weet ook programmeur Erik Delobel van het Zwolse poppodium Hedon. ,,Het werkt. Wie ben ik dan om het niet te programmeren?”