Ondanks een goedlopende zaak, maakt de eigenaresse van Bistro Bonne Femme gebruik van het hulptraject dat ondernemers in Zwolle kunnen krijgen. De coronacrisis zorgt voor een flinke dreun in de horeca en detailhandel.
Volledig scherm
PREMIUM
Ondanks een goedlopende zaak, maakt de eigenaresse van Bistro Bonne Femme gebruik van het hulptraject dat ondernemers in Zwolle kunnen krijgen. De coronacrisis zorgt voor een flinke dreun in de horeca en detailhandel. © Frans Paalman

Stoppen of doorgaan? ‘Ik heb meer dan een ton schuld bij de belastingdienst’

Ondernemers in Zwolle die in zwaar weer zijn gekomen door de coronacrisis, kunnen hun bedrijf gratis laten doorlichten. Ga je verder of is het beter om te stoppen? De gemeente stelt hiervoor, samen met onder meer bierbrouwerijen, hulp van experts beschikbaar. Tot nu toe hebben zich drie ondernemers gemeld. Nancy Fermont heeft een goedlopend restaurant en zit door corona met een ‘megaschuld’.

  1. Vuurwerk tijdens IJsselderby galmt nog na, maar verder was het (voor de meesten) vooral een mooi voetbalfeest
    PREMIUM

    Vuurwerk tijdens IJsselder­by galmt nog na, maar verder was het (voor de meesten) vooral een mooi voetbal­feest

    Vuurwerk tussen de fans, stoeltjes op het veld: de IJsselderby tussen Go Ahead Eagles en PEC Zwolle bleef zondag niet vrij van incidenten. Toch kijken betrokkenen over het algemeen met een positief gevoel terug op de clash tussen de twee rivalen in Deventer, waarbij nog is overwogen zonder uitpubliek te spelen. Intussen is het afwachten of de ongeregeldheden tijdens het duel nog een staartje krijgen.