Thierry Corrée uit Zwolle krijgt veel reacties op zijn deelname aan het programma. Zelfs in de winkel wordt hij aangesproken.
Volledig scherm
PREMIUM
Thierry Corrée uit Zwolle krijgt veel reacties op zijn deelname aan het programma. Zelfs in de winkel wordt hij aangesproken. © Frans Paalman

Thierry (32) uit Zwolle over Married at First Sight: ‘Sanne wilde sneller dan ik’

Dat zijn deelname aan het RTL-programma Married at First Sight zijn leven zó op de kop zou zetten, had Thierry Corée uit Zwolle nooit gedacht. De vrijgezelle Zwollenaar zocht er zijn liefdesgeluk, maar dat is niet gelukt. ,,Sanne had een andere kijk op de snelheid van onze relatie.’’

Het leek allemaal zo mooi, maar de liefde is over. Het ‘Married At First Sight’-huwelijk van Thierry Corée (32) uit Zwolle en zijn vrouw Sanne  is gestrand. Toen de camera’s vertrokken, verdween ook het prille liefdesgeluk. 

  1. Zwolse Dierenvoedselbank wordt overspoeld door aanvragen en zet gratis voer neer: ‘We doen dit in goed vertrouwen’

    Zwolse Dierenvoed­sel­bank wordt overspoeld door aanvragen en zet gratis voer neer: ‘We doen dit in goed vertrouwen’

    De Zwolse Dierenvoedselbank wordt overspoeld met nieuwe aanvragen sinds de coronacrisis is uitgebroken. Tegelijkertijd kan de stichting het voer voor honden, katten en andere huisdieren niet meer op de gebruikelijke manier verspreiden. De tijdelijke noodoplossing: twee plekken in Zwolle waar dagelijks kratten vol voer neergezet worden, waar iedereen gebruik van kan maken.