Sanne en Thierry zijn dol op elkaar.
Volledig scherm
Sanne en Thierry zijn dol op elkaar. © RTL

Thierry uit Zwolle tóch gescheiden van Sanne na tv-huwelijk Married at First Sight

De liefde spatte er gisteravond vanaf tussen Thierry Corée (32) uit Zwolle en ‘zijn’ Sanne in het RTL-programma Married at First Sight. De Zwollenaar slaakte een kreet van geluk, toen Sanne besloot dat ze getrouwd wilde blijven. Maar uit een Instagram-post van Sanne blijkt nu dat het huwelijk van korte duur was.

Uiteindelijk heeft het stel besloten toch te gaan scheiden, schrijft Sanne op haar Instagram-account. Ze noemt het tv-programma een avontuur om nooit te vergeten. ‘Ook de lieve en leuke vriendschappen die tijdens dit programma zijn ontstaan zijn me heel veel waard’, schrijft ze bovendien. 

‘Maf experiment’

Ook bedankt ze haar vrienden en familie. ‘Wat een lieve en geweldige familie en vrienden heb ik toch. Bedankt dat jullie mij hebben gesteund tijdens dit maffe experiment.’

Thierry heeft nog niet gereageerd op het nieuws. Gisteravond kondigde de Zwollenaar wel op zijn sociale media aan dat hij vanavond ‘een hoe is het nu met’ zal plaatsen, waarin hij ongetwijfeld op de zaken in zal gaan. 

In het realityprogramma Married at First Sight trouwen singles zonder elkaar ooit ontmoet te hebben. ,,Ik ben tijdens de opnames op Sanne gevallen’’, zei Thierry eerder tegen de Stentor.   

Geen succes

Een succes in de liefde kunnen we Married at First Sight dit seizoen niet noemen. Alleen José en Ferry en Thierry en Sanne hielden hun trouwring om in de laatste uitzending. Beide koppels besloten na de opnames tóch uit elkaar te gaan. José en Ferry zijn daarna wel weer  gaan daten. Dat doen ze nu nog.

Bij Robin en Kimberly, Chantal en Ingeborg en Jeroen en Antoine werd tijdens de laatste uitzending al duidelijk dat ze niet meer samen verder wilden.

Kijkers waren tijdens en na de uitzending nog vol vreugde over de liefde tussen Thierry en Sanne: