Volledig scherm
Timing realiseerde over het jaar 2018 een omzet van 715 miljoen euro. © ANP

Timing nestelt zich in top drie uitzendbureaus Nederland

Uitzendbureau Timing is de top drie van de jaarlijkse omzetranglijst binnengedrongen. Het uitzendbureau steeg twee plaatsen, zo blijkt uit de Flexmarkt Omzetranglijst Top 100-2019. Timing heeft vestigingen in onder andere Apeldoorn, Deventer, Lelystad, Meppel, Zutphen en Zwolle.

 ,,Als familiebedrijf kiezen we voor groei en de lange termijn’’,  zegt Paul Haarhuis, CCO van Timing. ,,Daarom hebben we vorig jaar In Person overgenomen en zijn we door heel het land nog altijd met veel vestigingen aanwezig. Wij zetten onze flexkrachten op de eerste plaats en dat valt op. Dat we nu tot de topdrie van uitzendbureaus zijn toegetreden, is een compliment voor al onze flexkrachten en opdrachtgevers.’’

Ontwikkeling

Timing zegt veel te investeren in de persoonlijke ontwikkeling van flexkrachten. Haarhuis: ,,Dat doen we zodat zij kunnen groeien en zich verder kunnen ontwikkelen. Hiermee weten we flexkrachten en opdrachtgevers steeds langer met elkaar te verbinden, ook in een krappe arbeidsmarkt.” 

Familiebedrijf

Timing is reeds 25 jaar specialist in uitvoerend werk. De uitzendorganisatie telt ruim 960 medewerkers. Timing is onderdeel van familiebedrijf ADG Dienstengroep.

Randstad

De omzetranglijst wordt aangevoerd door Randstad, dat over 2018 een omzet van bijna drieënhalf miljard euro realiseerde. USG People volgt met ruim één miljard en nummer drie Timing noteerde een omzet van 715 miljoen euro.

  1. Straatfestival Zwolle gebukt onder geluidsregels: Zanger moet publiek tot stilte manen
    PREMIUM

    Straatfes­ti­val Zwolle gebukt onder geluidsre­gels: Zanger moet publiek tot stilte manen

    De afspraken over geluidsniveaus moeten onder de loep worden genomen, anders is het maar de vraag of het Straatfestival in Zwolle volgend jaar de Nieuwe Markt weer aandoet. Die noodkreet slaken betrokkenen bij het podium van afgelopen vrijdag. Na herhaaldelijke waarschuwingen over de decibellen moest de zanger van Juffrouw Jannie het publiek zelfs manen niet mee te zingen. ,,Volgens mij gaat er iets niet goed met de geluidsmetingen’’, zegt geluidsman Marco Ruiter. ,,Op deze manier doe ik volgend jaar niet meer mee.’’