Steeds meer mensen willen een coronatest, waardoor de drukte in de teststraten toeneemt.
Volledig scherm
PREMIUM
Steeds meer mensen willen een coronatest, waardoor de drukte in de teststraten toeneemt. © Rob Voss

Topdrukte bij GGD’s in Oost-Nederland: langer wachten of omrijden voor coronatest

De omikronvariant van het coronavirus zorgt voor topdrukte in de teststraten van de GGD’s in deze regio. In Flevoland is de maximale capaciteit al bereikt. Wie snel resultaat wil, moet steeds vaker omrijden naar testlocaties buiten de provincie.

0 reacties

 1. Peperdure fietsenkelder bij station Zwolle blijkt niet voor iedereen toegankelijk: ‘Architectonische flop’
  PREMIUM

  Peperdure fietsenkel­der bij station Zwolle blijkt niet voor iedereen toeganke­lijk: ‘Architec­to­ni­sche flop’

  De fietsenstalling onder het Stationsplein in Zwolle is niet voor iedereen toegankelijk. Dat wordt duidelijk nu steeds meer mensen vanwege het einde van de coronabeperkingen de trein weer pakken. De ruim 30 miljoen euro kostende kelder is alleen bereikbaar via lange trappen. Meerdere Zwollenaren hebben zich met hun klacht tot de Stentor gewend. ,,Het is geen inclusief ontwerp en dat is een gemiste kans.’’
 2. Net te weinig bewijs in oude verkrachtingszaak in Zwolle: OM vraagt vrijspraak
  PREMIUM

  Net te weinig bewijs in oude verkrach­tings­zaak in Zwolle: OM vraagt vrijspraak

  De beschuldiging tegen voormalig Zwollenaar B.P. (30) is heftig. Hij zou een vrouw in zijn woning in Zwolle hebben verkracht, en daarbij een vuurwapen in haar richting hebben gegooid, waardoor ze zich geïntimideerd heeft gevoeld. De grote vraag is of het zo gebeurd is. Voor de officier van justitie is het een dubbeltje op zijn kant wat het bewijs betreft. Wat hem betreft moet de man, die nu in Hardinxveld-Giessendam woont, worden vrijgesproken.