VC Zwolle blijft kandidaat voor de derde plaats in de eredivisie na de winst tegen Sudosa-Desto.
Volledig scherm
PREMIUM
VC Zwolle blijft kandidaat voor de derde plaats in de eredivisie na de winst tegen Sudosa-Desto. © Frans Paalman

VC Zwolle neemt met zege tegen Sudosa revanche op zichzelf, derde plaats is nog haalbaar

volleybalDjopzz/VC Zwolle Topvolleybal heeft na drie verloren wedstrijden weer eens een zege geboekt in de kampioenspoule. In eigen huis werd laagvlieger Sudosa-Desto op een 3-1 nederlaag getrakteerd. ,,Het was overal een nette wedstrijd”, vindt coach Eric Meijer.

 1. Eigenaar leegstaande boerderij in Hasselt schrikt van verwoestende brand: ‘Zien dit zeker niet als geluk bij ongeluk’
  PREMIUM

  Eigenaar leegstaan­de boerderij in Hasselt schrikt van verwoesten­de brand: ‘Zien dit zeker niet als geluk bij ongeluk’

  De felle brand die zondag de leegstaande boerderij in Hasselt tot de grond toe liet afbranden, zit de potentiële plannen voor woningbouw niet in de weg, vertelt eigenaar Heutink Groep. De vervallen en overwoekerde boerderij was menig inwoner een doorn in het oog en zou al afgebroken worden. Dat is nu niet meer nodig, want het huis is helemaal verwoest. „Maar we zien dit zeker niet als een geluk bij een ongeluk.”
  Hasselt
 2. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
  PREMIUM

  Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

  In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?