Bij de James Last flat in Holtenbroek vond op 27 november een schietincident plaats, waarbij een flatje en bus werd geraakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij de James Last flat in Holtenbroek vond op 27 november een schietincident plaats, waarbij een flatje en bus werd geraakt. © Frans Paalman / Kevin Koopman. Fotobewerking: de Stentor

Verdachte (23) Zwolse autobranden bekent via Snapchat betrokkenheid bij schietpartij in drugsoorlog

De 23-jarige Enes S. uit Steenwijk is mogelijk ook betrokken bij een schietpartij in de Zwolse wijk Holtenbroek in november. De Steenwijker staat donderdag terecht voor vijf autobranden in de stad die worden gelinkt aan de Zwolse drugsoorlog.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.