videostill
Volledig scherm
videostill © videostill

Verpleegkundigen Isala Zwolle gaan los op ‘Anderhalf’ van Ali B

Het zijn zware tijden voor verpleegkundigen op de afdeling Intensive care van Isala. Toch houden ze de moed er in. Ze gaan, zoals de video hierboven laat zien, helemaal los op het nummer ‘Anderhalf’ van Ali B en Judeska. De boodschap is duidelijk: anderhalve meter afstand houden! 

Met het nummer maakt Ali B maar weer eens duidelijk hoe belangrijk afstand houden is in tijden van corona. Hij krijgt daarbij hulp van Poke en het Jandino Asporaat-typetje Judeska. Het nummer is een grote hit. 

De verpleegkundigen van Isala zijn overigens niet de enigen die het nummer gebruiken om het belang van afstand houden te tonen. Eerder verschenen handhaver van de gemeente Lelystad, agenten en ziekenhuispersoneel al dansend op dit nummer in een filmpje online. 

Isala
Volledig scherm
Isala © Isala
  1. Beste vriend geliquideerde Henk Wolters uit Zwolle doorbreekt stilte: ‘Het komt uit. Je verrader slaapt nooit’
    PREMIUM
    video & audio

    Beste vriend geliqui­deer­de Henk Wolters uit Zwolle doorbreekt stilte: ‘Het komt uit. Je verrader slaapt nooit’

    ,,Daar stonden ze Henk op te wachten. Bij de speedboot. Mensen die je koud willen maken hebben alle geduld van de wereld.” Regelmatig schrikt Zwollenaar Mario Roodveldt (64) ’s nachts zwetend wakker. Zijn beste kameraad Henk ‘Oortje’ Wolters werd op oudejaarsavond doorzeefd met meer dan twintig kogels. Aan het begin van zijn strafzaak, waarin Wolters hoofdverdachte was, doet hij voor het eerst zijn verhaal.