Wilco Jansen en Herman Nijman ontwierpen een speciaal retroshirt voor voetbalvereniging WVF. Via COPA, dat na samenwerking met Barcelona en Juventus nu in Westenholte neerstrijkt.
Volledig scherm
PREMIUM
Wilco Jansen en Herman Nijman ontwierpen een speciaal retroshirt voor voetbalvereniging WVF. Via COPA, dat na samenwerking met Barcelona en Juventus nu in Westenholte neerstrijkt. © Frans Paalman

Voetbalvereniging WVF uit Zwolle mengt zich in een rijtje met FC Barcelona en Juventus

Een bijzondere samenwerking voor voetbalvereniging WVF uit Zwolle. Door op te trekken met de befaamde voetbalwebshop COPA komt de club uit Westenholte in een rijtje met onder meer het Braziliaans nationale team, FC Barcelona, Oranje en Juventus. Een unicum in de wijde regio.

 1. Politie IJsselland gaat bij overtreden avondklok direct beboeten en is zichtbaarder op straat
  PREMIUM

  Politie IJsselland gaat bij overtreden avondklok direct beboeten en is zichtbaar­der op straat

  Politieagenten in de regio IJsselland worden meer ’s avonds en ’s nachts ingezet zodra de avondklok een feit is. Ook boa’s in onder andere Deventer en Zwolle gaan op het naleven van de maatregel handhaven. ,,Als jij je bewust of berekenend op straat begeeft, kun je een boete verwachten. We gaan niet heel veel waarschuwen’’, zegt districtschef Ramon Arnhem van politie IJsselland.
 1. Guusje volgt les in tot koffiebar omgebouwde paardentrailer
  Play

  Guusje volgt les in tot koffiebar omgebouwde paarden­trai­ler

 2. Ook vader van jongens nu verdacht van ombrengen Lotte (14)
  Play

  Ook vader van jongens nu verdacht van ombrengen Lotte (14)